ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ – ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ (VIDEO)

Πονοκέφαλο προκαλεί στους ανθρώπους του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στη ΒΑ Χαλκιδική τα μπλόκα στην Ιερισσό. Ήδη αρκετά λεωφορεία που μετέφεραν τουρίστες με προορισμό  τα ξενοδοχεία της Ουρανούπολης μαθαίνουμε ότι αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τα δρομολόγια τους. 

Το τι θα γίνει με αυτούς τους τουρίστες που επέλεξαν να κάνουν διακοπές στο δήμο μας θα εξαρτηθεί όπως φαίνεται από τις διαθέσεις των συντονιστών… του συντονιστικού!  Όλοι ελπίζουν, οτι τα στελέχη του συντονιστικού θα αντιληφθούν πως το κομμάτι του τουρισμού πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο από τις τρέχουσες εξελίξεις, ενόψει βέβαια και των αφίξεων κινηματικών τουριστών το τριήμερο 26 – 28 Ιουλίου στην Ιερισσό και τα Ν. Ρόδα…
Από εκεί και πέρα πολύ σοβαρά ήταν τα επεισόδια που ξέσπασαν λίγο πριν τις 8 στη Μ. Παναγία στο ύψος του Αγ. Ελευθερίου ανάμεσα σε μια ομάδα περίπου 50 ατόμων, που έστησε οδοφράγματα  και δυνάμεις της αστυνομίας. Είχαμε εκτεταμένο πετροπόλεμο και ρίψεις χημικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να μένει “κολλημένη” για αρκετή ώρα  τώρα και η δεύτερη βάρδια των εργαζομένων.
Στο Youtube έχει ανεβεί βίντεο που δείχνει ένα μέρος των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν και έξω από το δικαστικό μέγαρο Πολύγυρου, όταν οι δύο κάτοικοι της Ιερισσού οδηγούνταν στην κλούβα της αστυνομίας για να μεταχθούν στη Θεσσαλονίκη.
politesaristoteli.blogspot.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*